Brigata op fietse voor Dennis

Zoals jullie ongetwijfeld hebben meegekregen is onze vriend Dennis (in het midden op de foto) getroffen door een zware hersenbloeding. Dennis gaat een lang revalidatie-traject tegemoet en BF wil hem daarbij steunen.

Ruim 7 jaar geleden heeft Dennis zelf als ludieke actie een fietstocht ondernomen naar Deventer om de wedstrijd Emmen – Go Ahead Eagles te bezoeken. Aanstaande zaterdag is de uitwedstrijd tegen Heracles. Een groep van BF zal daarom ‘op fietse’ naar Almelo afreizen voor onze vriend Dennis, die een veel langere weg voor zich heeft liggen. We willen hem op deze manier een hart onder de riem steken en met deze actie geld inzamelen voor o.a. zijn revalidatie. Ook jij kunt doneren voor onze vriend en echte Emmenaar!

Dit kan door een bedrag (en elk bedrag is welkom) te storten op onze BF bankrekening: NL84INGB0007918170. Vermeld in de omschrijving even ‘Dennis’. Alvast bedankt!

Geef een reactie