BF Busregelementen 2019/2020

Hallo allemaal,

Vanaf dit seizoen krijgen wij de kaartverkoop van de awaydays in beheer. Alle uitwedstrijden krijgen wij met de BF 65 kaarten. Dit kan in de nieuwe partybus. Bij een 2e bus die we laten rijden tegen oa Zwolle, Groningen en Heerenveen krijgen we 100 tickets. Zoals jullie weten ging het vrij snel de laatste awaydays en ons vermoeden is ook dat dit doorzet.

Hoe gaat dit in z’n werk:

– leden krijgen 2 weken voor een uitwedstrijd de kans zich op te geven voor de uitwedstrijd. Dit gaat via de mail (info@brigata-fanatico.nl). Daarbij je naam en je digitale nummer waarmee je bekend staat bij FC vermelden.

– Niet-leden kunnen zich 1 week van te voren opgeven.

– De ritten kosten 35,- voor leden en 40,- voor niet leden. Inclusief kaart.

– Wij verkopen dit seizoen opnieuw geen drank in de bus, dit neem je zelf mee. Ben je van de kaart en kom je er niet in, dan heb je pech. Verpest je het voor de rest, dan ga je niet meer mee!

– Aangezien wij met de vereniging de kaarten moeten inkopen is er na stop verkoop niets meer te regelen.

– Heb je je opgegeven maar kom je zonder geldige reden niet opdagen, dan heb je een week de kans de helft van de rit te betalen aan de vereniging. Het is namelijk geld van alle leden! Is dit niet gelukt, dan nemen we je niet meer mee.

– Opgeven verloopt alleen via het mailadres info@brigata-fanatico.nl

– In de toekomst gaan we met een puntensysteem werken; hoe vaker je mee gaat, hoe meer zeker je bent van een kaart. Hoe dit vorm krijgt volgt…

– Door de incidenten die er zijn voorgevallen, zijn wij genoodzaakt vrouwen alleen in de 2e bus mee te nemen (als die rijdt). Mensen met glas in het oog, opstootjes op parkeerplaatsen… jullie snappen ons wel. We zijn BF. (Op Rina na dan😉)

– Opstapplaatsen zijn ook voor dit seizoen aan De Meerdijk, Carpool Hoogeveen (Krakeel), De Raket (Rogat) en in overleg is ook zeker wat anders mogelijk, mits aantallen en geen individu. Geef dit ook altijd in je mail aan!

– Voor verdere vragen, kan je terecht in onze mailbox of inbox van Facebook.

Op naar een mooi en gek seizoen🍻👍🏻🔴⚪🔴

– Dit bericht geld alleen voor aanmeldingen voor de Brigata partybus!

Geef een reactie